Σαντορίνη διαμονή

Επιλογές διαμονής στην Σαντορίνη

Για την διαμονή σας στην Σαντορίνη υπάρχουν πολλές επιλογές. Η απόφαση σας εξαρτάται από ουσιαστικά από δύο παράγοντες. Από το κόστος και από το τμήμα του νησιού που θα επιλέξετε να μείνετε. Η Σαντορίνη διαθέτει μια πληθώρα από ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα, βίλες και ξενοδοχεία που σίγουρα θα κάνουν την διαμονή σας άνετη.

Σαντορίνη διαμονή

Διαμονή στην Καλντέρα της Σαντορίνης

Είναι η επιλογή που κάνουν οι περισσότεροι επισκέπτες της Σαντορίνης καθώς η Καλντέρα είναι αυτή που χαρακτηρίζει την φυσιογνωμία της Σαντορίνης. Το φρύδι της ηφαιστειακής Καλντέρας της Σαντορίνης περιλαμβάνει τους οικισμούς Ακρωτήρι, Φηρά, Φηροστεφάνι, Ημεροβίγλι, Φοινικιά και Οία. Τα Φηρά είναι το κέντρο που χτυπάει η καρδιά της Σαντορίνης, το Ημεροβίγλι το ψηλότερο σημείο της Καλντέρας και για όσους αναζητούν ησυχία, ενώ η Οία είναι ο πιο απομακρυσμένος αλλά και ο πιο φροντισμένος οικισμός.

Διαμονή στην παραλιακή ζώνη της Σαντορίνης

Για αυτούς που επιθυμούν διαμονή κοντά στην θάλασσα και άμεση πρόσβαση στις παραλίες, η Σαντορίνη προσφέρει μερικές εξαιρετικές επιλογές στην ανατολική πλευρά του νησιού από τον Μονόλιθο ως το Καμάρι και στην νότια πλευρά στον άξονα Περίσσα- Περίβολος – Άγιος Γεώργιος – Βλυχάδα.

Διαμονή στο εσωτερικό της Σαντορίνης

Η διαμονή στα χωριά της Σαντορίνης που δεν βλέπουν στην Καλντέρα, αλλά ούτε είναι και δίπλα στην θάλασσα, μπορεί να αποδειχθεί μια εξαιρετική επιλογή καθώς τα περισσότερα διατηρούν ως κόρη οφθαλμού τον παραδοσιακό τους χαρακτήρα και βρίσκονται σε μικρή απόσταση είτε από τις παραλίες είτε από την Καλντέρα. Στο ηπειρωτικό τμήμα της Σαντορίνης μπορείτε να μείνετε στον Πύργο που προσφέρει θέα από ψηλά σε ένα πολύ μεγάλο τμήμα του νησιού, στους οικισμούς Μεσσαριά, Βόθωνα, και Καρτεράδο που βρίσκονται κοντά στα Φηρά, στο Μεγαλοχώρι έναν από τους πιο καλοδιατηρημένους παραδοσιακούς οικισμούς και στο Εμποριό που είναι το κέντρο της νότιας πλευράς της Σαντορίνης.

Σαντορίνη ενοικιαζόμενα δωμάτια

Σαντορίνη ενοικιαζόμενα δωμάτια

Στην Σαντορίνη μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία από ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα, βίλλες και άλλα τέτοιου είδους επιλογές για την διαμονή σας. Εσείς απλά επιλέγετε την περιοχή της Σαντορίνης που σας...περισσότερα για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Σαντορίνη