Σαντορίνη Παραλία Αη Γιώργης

Η παραλία που θυμίζει παλιές εποχές της Σαντορίνης

Η παραλία Άγιος Γεώργιος στην Σαντορίνη βρίσκεται στην νότια πλευρά του νησιού και είναι η φυσική συνέχεια των παραλιών της Περίσσας και του Περίβολου. Είναι μια παραλία για αυτούς που θέλουν να βρεθούν κοντά στην φύση χωρίς τις ανέσεις μιας οργανωμένης πλαζ.

Σαντορίνη Παραλία Αη ΓιώργηςΣε όλο το μήκος της παραλίας στον Άγιο Γεώργιο δεν υπάρχουν καθόλου καταστήματα μιας και ο παραλιακός δρόμος της Περίσσας σταματάει εκεί που αρχίζει η παραλία. Στην παραλία Άγιος Γεώργιος υπάρχουν μόνο μερικά ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται σε 2-3 σημεία με δρόμους που σταματάνε ακριβώς μπροστά στην θάλασσα, αλλά αν θέλετε να την εξερευνήσετε ολόκληρη πρέπει να την περπατήσετε. Στην παραλία υπάρχουν πολλά αλμυρίκια που προσφέρουν απλόχερα και δωρεάν την σκιά τους στους τολμηρούς.

Η παραλία Άγιος Γεώργιος μου θυμίζει παλιές αγαπημένες στιγμές στην Σαντορίνη πριν από πολλά χρόνια, τότε που κάναμε ελεύθερο κάμπινγκ στα αλμυρίκια του Περίβολου και έπρεπε να περπατήσουμε 15 λεπτά στην πραγματικά καυτή άμμο για να αγοράσουμε νερό ή φαγητό.