Σαντορίνη Παραλία Έρως

Μια παραλία γυμνιστών που έγινε in στέκι της Σαντορίνης

Η παραλία Έρως είναι ένα απομονωμένο τμήμα της τεράστιας παραλίας της Βλυχάδας. Παλιότερα ήταν παραλία γυμνιστών και το πιο απομονωμένο τμήμα της παραλίας. Όμως στην σύγχρονη Σαντορίνη τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Σαντορίνη Παραλία Έρως
Τα τελευταία χρόνια χάρη στον χωματόδρομο που οδηγεί στην παραλία και στο μοντέρνο beach bar εστιατόριο που χτίστηκε ακριβώς στην πίσω πλευρά της, η παραλία Έρως έχει γίνει ένα από τα πιο in στέκια της Σαντορίνης τους καλοκαιρινούς μήνες.

Καθώς εκτός από κολύμπι προσφέρει καφέ, ποτό και επιλεγμένα πιάτα καθώς και ένα καλοσχεδιασμένο χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει διαφόρων τύπων εκδηλώσεις, από εταιρικά γεύματα, μέχρι το γλέντι του γάμου σας.

Από την παραλία Έρως, όπως και από όλη την Βλυχάδα όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα ηλιοβασίλεμα που ανταγωνίζεται με αξιώσεις το ηλιοβασίλεμα που θαυμάζει κανείς από τους οικισμούς της Καλντέρας. Στην παραλία Έρως οδηγεί ένας χωματόδρομος που θα τον βρείτε πριν φτάσετε στην Βλυχάδα περίπου στην μέση της απόστασης στο δεξί σας χέρι. Όσοι φεύγουν από το λιμανάκι των ψαράδων αντίθετα, θα βρουν τον χωματόδρομο αριστερά.