Σαντορίνη Παραλία Περίσσα

Η παραλία στην Σαντορίνη που σου θυμίζει ότι βρίσκεσαι στις Κυκλάδες

Η παραλία της Περίσσας βρίσκεται στο ομώνυμο χωρίο στην νότια Σαντορίνη. Είναι πολύ δημοφιλής παραλία πλήρως οργανωμένη. Η παραλία της Περίσσας είναι πολύ εντυπωσιακή καθώς στα αριστερά της υψώνεται ο αυστηρός όγκος του Μέσα Βουνού που απάνω του είναι χτισμένη η Αρχαία Θήρα.

Σαντορίνη Παραλία ΠερίσσαΗ παραλία της Περίσσας λόγω της γεωγραφικής της θέση προσφέρει υπέροχες ανατολές του Ήλιου παρόλο που η Σαντορίνη είναι γνωστή για τα ηλιοβασιλέματα της, ενώ αν είστε τυχεροί και βρεθείτε στην Σαντορίνη κάποια πανσέληνο, η παραλία της στην Περίσσα θα σας προσφέρει μια από τις ομορφότερες θέες του φεγγαριού σε ολόκληρο το Αιγαίο.

Στην παραλία στην Περίσσα θα βρείτε σε αφθονία, εστιατόρια, μπαρ και καφέ. Ξαπλώστρες και ομπρέλες υπάρχουν σε όλη την παραλία ενώ υπάρχει μεγάλη γκάμα τιμών για να τις νοικιάσεις, καθώς και μερικά καταστήματα που τις προσφέρουν δωρεάν στους πελάτες τους. Τα απογεύματα και μέχρι το επόμενο πρωί ο παραλιακός δρόμος από το κοινοτικό κάμπινγκ στην Περίσσα μέχρι εκεί που αρχίζει ο Περίβολος γίνεται πεζόδρομος.